14.12.2009

Meillä on voittaja!

Kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille ihanista ja kannustavista kommenteistanne! Teitähän oli vaikka kuinka monta! Oli todella mukavaa lukea kommenttejanne ja huomata että kyllä nuo minun tekeleet ilmeisesti muidenkin silmissä ihan hyviltä näyttävät eikä vain pelkästään minun :)

10 vuotta sitten tosiaan tein ensimmäisen kerran hopeakoruja, tai koruja ylipäätänsä. Paljonhan tässä vuosien aikana on tullut opittua, mutta paljon on vielä uutta opittavaa. Siitähän tämä koruilu on mukavaa että koskaan ei voi väittää tietävänsä liikaa. Aina löytyy uusia asioita ja tekniikoita ym. mitä opetella :)

Annaste kysyi koulutuksestani. En ole kultaseppä, vaan olen valmistunut korukivi- ja jalometellialan artesaaniksi Saamelaisalueen koulutuskeskuksesta Inarista. Moni on tuoltakin lähtenyt jatkamaan sitten ihan kultasepäksi asti.

Oli myös mukava kuulla että erikoisemmat materiaalivalinnat myös kiinnostavat. Kelonoksista kun en ole luopumassa mihinkään ;)


Niin, se arvontakin on suoritettu, ja voittaja on Anu! Onneksi olkoon, teikäläisen arpaonni oli tällä kertaa tätä luokkaa ;) Joten laitahan tulemaan yhteystietoja sekä minkä mittaisen nauhan haluat riipukseen :)

Tällä kertaa olikin kuvaton postaus, mutta ens kerralla sitten taas kuviakin...

5 kommenttia:

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Wow! Ei voi olla totta! Pitäisiköhän lotota!!!

ania kirjoitti...

Onneksi olkoon Anu! Oon niin hitsin iloinen sun puolesta, melkein kuin olisin itse voittanut kauniit korut :)

PaulaL kirjoitti...

On se Anu ihan totta! Kannattaa ehdottomasti laittaa lottokuponki vetämään ;)

inkku kirjoitti...

Hei Paula, oikein ihanaa ja idearikasta uutta vuotta! :)

PaulaL kirjoitti...

Kiitoksia Inkku, ja samaa toivotan myös sinulle! :)