7.8.2009

Aurinkoista elokuuta


Vanhan molon ja veneen uudet virat...Missä pieni ankanpoikanen luuraa?
Märkä kuin uitettu koira ;)

6 kommenttia:

Nekka kirjoitti...

Voi ihana, mitkä aarteet olet saanut kukka"purkeiksi" <3
Minä etsin muutaman vuoden jotain vanhaa puista soutuvenettä juuri tuollaiseksi pihan kaunistajaksi...vieläkin se on siellä jossain...ehkä jonain päivänä...

Mags kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia :-D

inkku kirjoitti...

Tuo pyöräkukkasysteemi on kerrassaan ihana! Suloisia karvakorvia, meidän porokoira ei välitä vedestä yhtään, harmillista kyllä.

Unknown kirjoitti...

Ihaneit kuveit <3
Mullakin on "kukkafillari" tosin ilman tuollaista lava systeemiä. Ja niin ikään hakusessa on ollut pieni puinen jolla kukkapenkiksi, ei vaan oo osunut kohdalle.

PaulaL kirjoitti...

Nekka: Kuvat olen ottanut äidin kotipaikalta siellä käydessämme. Ja äidin idea oli laittaa kukkia noihin, minä vaan räpsin kuvia ja laittelen blogiin ;) Omalle takapihallekin ois kiva laittaa jotain vastaavaa jos piha olisi isompi kuin 2x4m... (se on sitten ihan toinen asia kuka ne kukat hoitais...)

Mags: Kiitos :)

Inkku: Eikös olekin! Tuolla pyörällä tuli lapsena pyöräiltyä :)
Oli kyllä aika ihme että Piki ja Mesi suostuivat uimaan, ehkä siihen vaikutti tosi lämmin ilma ja ihanaiset kävyt ja kepit veteen heitettyinä :)

Amalia: Kiitos :)

Rusina kirjoitti...

Toi paatti on ihana kukkamaa. Näin kerran kun omakotitalon rakennustyömään romukasaa päällystettiin mullalla. Seuraavan kerran syksyllä ohi kävellessäni ihailin mielenkiintoista kukkamaata. Se oli aika korkea keko. Maalipurkkeja oli jätetty osittain esiin ja niistä virtasi kukkia. Polkupyörän tangosta roikkui pari kynttilälyhtyä. Vain mielikuvitus rajana.