2.7.2009

Jottain ihme syheröitä

Tilasin joskus pari vuotta sitten 999-hopealankaa, koska halusin kokeilla hopealangalla virkkaamista. Tein silloin peräti yhdet korvikset ja tulin siihen tulokseen ettei ollut mun juttu. En ole koskaan osannut oikein "lukea" oma virkkaustani ja vielä heikommin se onnistui hopealangan kanssa.
Eilen illalla mietiskelin jo vähän tämän päivän korua ja päätin että voisin kokeilla uudestaan virkkaamista kun sitä hienohopea-lankaakin vielä oli jäljellä, jos vaikka saisin senkin käytettyä pois ja voisi tunkea jotain helmiäkin mukaan..


Materiaaleina 999-hopeaa, 925-hopeaa ja viistehiottuja vesuvianiittirondelleja.
Ei noista ihan sellaisia tullut kuin ajattelin.. virkkaukset on vähän epämääräisiä syheröitä ja niistä tuli paljon tiiviimmät kuin oli tarkoitus. Ensimmäisen korvakorun valmiiksi saatuani mietin että olikohan tämäkään taas niin kovin fiksu idea sittenkään, mutta nyt kun olen illan niitä katsellut niin alan kallistua tykkäämisen kannalle.

Vaihteeksi myös korvakuva:


15 kommenttia:

katri kirjoitti...

Nimenomaan oli fiksu idea! Älyttömän siistit, mutta en aio kokeilla, kun ei ole virkkaus mun juttu ollenkaan.

Jane Myrsky kirjoitti...

Hienot on !

Edelliset keloturkoosikorut on kanssa hienoja. Tykkään turkoosista kovasti. Olen sitä joskus ostanut, että tekisin itselleni jotain. On jäänyt tekemättä.

Heluna kirjoitti...

Syötävän sulooset! Tykkäsin kovasti myös edellisen postauksen korusta!

Unknown kirjoitti...

Aikast ältsin upeet, keveän kepeät ja kuitenkin näyttävät.

siina kirjoitti...

Näissä ei ole mitään vikaa! Aivan mahtavat! Minun silmääni tuo tiheämpi "ihme syherö" näyttää paremmalta kuin mitä harvemman kuvittelisin näyttävän :D Olipa sekava lause, heh!

inkku kirjoitti...

Just sopivan syheröitä. :)

Pirita kirjoitti...

Ihania syheröitä! Tuo kelo koru saa taas hymyn huulille!

Vilma kirjoitti...

Aivan ihanat! Muistatko minkä kokoisella koukulla noi virkkasit ja kuinka ohuesta langasta? Jos vaikka itekin kokeilis ja ottais virkkuukoukulle hopeaa villan sijaan... :)

PaulaL kirjoitti...

Katri: Juu kyllä minäkin olen jo sitä mieltä että oli fiksu idea :)

Jane: Kiitos! Turkoosi on kaunis väri sekä myöskin kaunis kivi. Tuon edellisen postauksen kivet saivat reippaasti yli vuoden odottaa ennen kuin pääsivät koruksi asti..

Heluna: Tänks!

Amalia: Kiitos, ja nuo ovat todellakin keveät vaikka ovat kooltaan aika isot.

Siina*k: Kiitos! Alunperin hain sellaista ilmavampaa vaikutelmaa noihin virkkauksiin, mutta ei mennyt ihan niin.. mutta ei nuokaan loppujen lopuksi ole yhtään huonot :)

inkku: kiitos, kyllähän nuo ihan hyvät on :)

Pirita: Kiitos :)

Vilma: Kiitos! Lanka on 0,3mm paksuista ja koukkuna oli joku aika pieni koko.. en enää muista kun en katsonut sen tarkemmin koukkukokoa siinä virkatessa. Meinasitko tehdä hopeisen lampunvarjostimen? ;)

Nekka kirjoitti...

No voi jee, mitä laitoit esille !
Kokeilin itse kerran virkkaamista hopealangalla eikä siitä tullut kertakaikkiaan mitään, tai sitten olen vaan liian ankara itselleni :)
..mutta nämä korvikset on I-H-A-N-A-T !!

Mags kirjoitti...

Upeaa syheröä, aivan upeaa!!!

Mari kirjoitti...

Näyttävät ja kauniit.

PaulaL kirjoitti...

Nekka: Kiitos! Ei sitä liian ankara pidä itelleen olla :)
Jos olisin aikonut noista omista virkkauksista täydellisiä niin en olisi noita korviksiin menneitä kelpuuttanut..

Mags: Tänks!

Mari: Kiitos! Kävin kurkkaamassa blogiasi, en ollutkaan aiemmin käynyt. Sulla on todella paljon kauniita käsitöitä siellä :)

minea kirjoitti...

Nämä on mun suosikit sun projektikoruista tähän mennessä. Sulla on kiva oma, selkeä tyyli.

Syntyykö inspiraatio ihan materiaaleista itsestään vai saatko ideoita esimerkiksi luonnosta?

PaulaL kirjoitti...

minea paola: Kiitos :) Kiva jos jonkun mielestä mulla on jonkinlainen tyyli tässä korujenteossa, itsestä kun tuntuu aina välillä että hyppelen tekniikasta toiseen vähän sitä sun tätä tehden..

Inspiraatio tulee välillä materiaalista itsestään mutta kyllähän myös mm. luonnosta ja ympärillä näkyvistä asioista tulee imettyä hyvinkin paljon inspiraatiota ja vaikutteita, jotka sitten jossain vaiheessa muotoutuvat valmiiksi koruksi.