18.6.2009

Neulova lammas

JossuP tilasi minulta toisenkin huivineulan. Tällä kertaa toiveena oli että jos saisi lampaan jossain muodossa neulaan, Jossu kun harrastaa neulomista (lammas= villa= lanka jne..).
Tulihan niitä ideoita heti mieleen mutta aloin sitten miettimään tarkemmin että lampaan lisäksi olisi mukava liittää myös tämä neulomis-juttu konkreettisemmin mukaan, ja lopputulos on tällainen:Materiaalina hopeaa, mattapintaisena.


Isosiskoni meinasi neulan nähtyään että siinä mikään lammas ole vaan nutturapäinen mummeli! Tätä se on tämä väärinymmärretyn "taiteilijan" elämä.. ;) Onneksi kuiten Jossu itse on neulaan tyytyväinen ja sehän se on tärkeintä :)

5 kommenttia:

Jane Myrsky kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että mummeli mullakin tuli mieleen. Yhtäkaikki, hieno on :D

Tietäisit vaan miksi kaikiksi minun selkeitä tuotoksiani on luultu.

anna kirjoitti...

ompas hauska ja persoonallinen neula :) yläkuvasta katsoin, että olisi vanerista tehty, mutta alakuvan perusteella taitaakin olla hopeaa. tosi kiva

Rusina kirjoitti...

Upea työ, vaikka myönnän minunkin katselleen mummelin silmin ;)

Minun piirtäjän taitoni on niin olemattomat, ettei opettajani kehtaa sanoa, ettei hän saa kiinan kielen sanoistani mitään selvää. Hymyilee vain ja kehoittaa jatkamaan harjoituksia ;)

katri kirjoitti...

Mä olen varmaan katsonut tarpeeksi Late Lammasta, kun tunnistin sen heti lampaaksi. Mikään mummeli ole. ;)

Aivan huipputeos taas.

PaulaL kirjoitti...

Jane: Kiitos ja eipä tuo mitään :)

Anna: Kiitos! Juu, kyllä tuo on ihan hopeasta tehty, mattapinnan takia näyttää varmaan vähän oudolta kuvassa. Kuvauspäiväkin sattui olemaan tosi pilvinen mikä myös vaikuttaa.

Rusina: Tänks :)
Eikös se ole niin että harjoitus tekee mestarin? ;)

katri: Kiitos myös sinulle :)
Ja Late Lammas on tosi jees!( Kuten myös Wallace ja Gromit ynnä muut Nick Parkin luomukset.) Late taisi myös olla alitujuisesti mielessä kun luonnostelin tuota neulan hahmoa:)