21.5.2009

Hyvin pyyhkii!

Tälle vuodelle ei ole vielä syntynyt yhtään neuletta! Ei ole vain yksinkertaisesti neulotuttanut. Nyt kuitenkin alkoi langat pyörimään siinä määrin mielessä että piti saada tehtyä jotain pientä ja nopeasti valmistuvaa, joten neuloin tiskirättejä muutaman kappaleen:


On korinpohjaneulosta, 1 oikein 1 nurin sekä helmineuletta. Materiaaleina käytin Novitan bambulankoja noissa vihertävissä ja jotain puuvillalankaa tuossa pinkissä. Puikot oli 4-milliset. Oishan noista voinut vielä nätimpiäkin tehdä mutta en nyt jaksanut alkaa kovin ihmeellisiä mietiskelemään kun oli vain tarve saada nopsasti valmiiksi. Ja on nuo kuitenkin paremman näköisiä kuin jotkin Viledan rätit...


Ja koirakuvia pitkästä aikaa..
Viime sunnuntaina oli oikein kaunis ilma ja kävimme äidin kotipaikalla, tällä kertaa haravoimassa pihaa. Käytiin myös järven rannalla vähän käveleskelemässä koirien kanssa.. jäät ei olleet ihan kokonaan sulaneet.
Piki harvemmin lähtee kahlailemaan kovin syvälle mutta jos vedessä kelluu noinkin mahtava aarre kuin jäänpala niin voihan sitä silloin tehdä pienen poikkeuksen.. kahluukaverina pikkusiskon koira Tihku.


Mesi-parka oli ihan masentunut kun joutui olemaan kiinni koko ajan, sen siitä saa kun on juoksuaika menossa..


Ja eilen aamulla näytti ulkona tältä!Onneksi nuo suli päivän aikana pois, odotan jo kovasti vihreämpää maisemaa..

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Nättejä tiskirättejä. Omat kutomukset on olleet koko vuoden jäissä kipeän ranteen takia =(

Kivoja koirakuvia. Meillä täällä etelässä on jo kovinkin keväistä ja istutuspuuhat menossa.