10.4.2009

Tajunnanvirtaa

Harrastan aina välillä tajunnanvirta-piirtelyä. On mukavaa töherrellä ilman sen kummempia suunnitelmia. Välillä sitten käy niin että siinä sivussa syntyykin hyviä luonnoksia koruja varten, niinkuin tässä yhtenä iltana kävi. Riipus-ideahan sieltä paperilta löytyi! Jatkojalostin ideaa vielä vähän pidemmälle ja lopullinen muoto korulle on tällainen:


Materiaaleina on hopeaa ja mukaan pääsi vielä yksi pieni viistehiottu granaattirondelli. Avainhan sieltä tulla tupsahti, en oikein tiedä miksi. Johtuisikohan siitä että työn puolesta joudun käyttämään useita avaimia? (ja Abloyn avaimet on niiin tylsän näköisiä!..)

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on mut ei pahalla, etsyssä oon noita nähny.

Paula kirjoitti...

Kertakaikkisen kaunis avain!

Jane Myrsky kirjoitti...

Oikein kaunis avain.
Selaisin taaksepäin ja siellä oli kaunis kelo / makeanvedenhelmi rannekoru myös.

inkku kirjoitti...

Avain sydämeen, kerrassaan suloinen. :)

PaulaL kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia, minunkin mielestä riipus on kaunis! Kävinpä huvin vuoksi Etsyssä katsomassa ja kun tarpeeksi haki niin löytyihän sieltä kieputtelemalla tehtyjä avainriipuksia, mitäpä tässä korumaailmassa ei olisi jo keksitty ja tehty? En olettanutkaan että tämä olisi jotain aivan uutta ja mullistavaa, vaan itselleni lähinnä tämän riipuksen teko oli uudenlaista kokeilua kieputtelun saralla :)

Pikkumyy-kaimalle myös kiitos kommentista! :)

Jane: Kiitos :) Olen aina välillä käynyt blogissasi kurkkimassa, todella hienoja helmiähän sieltä löytyy! Norpat oli tosi suloisia :)

inkku: Tänks :)

Sirpa kirjoitti...

Anonyymin kommenttia ihmettelen...Vaikka kieputtelemalla avaimia on tehty aiemminkin, jokainen niistä on silti yksilö. Ja kohteliasta on esiintyä omalla nimimerkillä.
No, joka tapauksessa kaunis riipus, minun mieleeni hieman Vintage tyyppisenä

Unknown kirjoitti...

Sydämeni osuman sai... tajuttoman kaunis avain, i-h-a-n-a!!! hih, mä tuhertelen kaik paperit ja lehden kulmat koukeroilla ja koru kuvatuksilla.

Liisa kirjoitti...

Tosi kaunis on! Mietin vain, miltähän se näyttäisi patinoituna? :) Itse pidän vintage -tyylistä, joten kaikki patinoitu miellyttää.

SannaK kirjoitti...

Aivan älyttömän kaunis tuo avain on! Älkää hyvät ihmiset kuiten yllyttäkö systeriä patinointiin, sitähän se mokoma tekee jo nyt liiankin kanssa! ;D

PaulaL kirjoitti...

Sirpale: Kiitos :) Itsekin olen alkanut pikkuhiljaa lämmetä tuolle vintage-tyylille, vielä pari vuotta sitten ei olisi tullut kuuloonkaan että olisin jotain tämän tyylisiä koruja tehnyt! Mutta näin se vaan mieli muuttuu..

Amalia: Tänks! Mie taas olen havainnut tyhjät ja puhtaat kirjekuoret oivallisiksi luonnos/töherryspapereiksi, niihin on niin kätevä piirrellä :)

Liisa: Kiitos myös sinulle :) Olen itsekin miettinyt tämän patinoimista, mutta jätin sitten kuitenkin tällä kertaa väliin. Mutta ei sitä tiedä jos vaikka jossain vaiheessa patinoinkin..

SannaK: Äläpä isosisko urputa siellä tai muuten varmasti patinoin tämän.. ;)

katri kirjoitti...

Upea "Kalevalakoru" tuossa uudemmassa postauksessa, mutta mulla oli tämä jäänyt huomaamatta.

Ihana just tällaisenaan, kirkas, kuulas ja vaalea, ei patinaa, kiitos.

Eiks ookin kumma juttu, kun jonkun tyyppiset korut ei alkuun iske ollenkaan, mutta pian huomaa tekevänsä niitä ihan intona. Saa nähdä, mikä seuraavaksi iskee.

siina kirjoitti...

Miten sievä ja herkkä! :)

Uusin "Kalevalakorusi" on myös kaunis, ihailen luovuuttasi ja materiaalinkäyttöäsi!

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Todella kaunis riipus!(Kyllä minä varmaan kuitenkin patinoisin :D)

Ja tuohon Etsy-kommenttiin, mitäpä siellä EI olisi. Kaikki on jo tehty. Mutta menepä ja tee yhtä hieno avain itse perässä ;)

Muikku kirjoitti...

Upea avain!

Tiina kirjoitti...

Uskomattoman kaunis ja niin taidokasta työtä! Ei voi muuta kuin ihailla.. ♥

PaulaL kirjoitti...

katri: Kiitos! Juu-u, kyllä tämä korujen ja helmien maailma on ihmeellinen paikka, koskaan ei tiedä mitä sitä löytää itsensä seuravaksi tekemästä..

siina*k: Kiitos :) Täällä ihaillaan ihan yhtä lailla sinun mielettömän upeita koruja!

Anu: Tänks :) Kyllä tässä koko ajan kiikkulaudalla keikun tuon patinoinnin kanssa, pitää vielä tuumailla..
(ja mitäpä siellä Etsyssä ei tosiaan olisi, sen minäkin haluaisin nähdä ;) )

Muikku ja Tiina: Kiitos myös teille :)

Rusina kirjoitti...

Kaunis koru! Yksinkertainen mutta koristeellinen ja mielettömästi kieputtamista. Omat käämini kärähtävät siinä työssä tämän tästä, joten huokailen vain katsellessani muiden kieputuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän upeaa työtä!<3

PaulaL kirjoitti...

Rusina: Kiitos, kieputteluahan tämän kanssa kyllä riitti, mutta lopputulos on sen arvoinen :)

Satu-Marja: Kiitos :)