19.4.2009

Korvakorut ja messuostokset

Minulta on aina välillä kysytty että miksen tee kullasta koruja tai käytä kultaosia. No, se johtuu siitä että minulla on kulta-allergia. Tämä todettiin ensimmäisen opiskeluvuoteni aikana ja sattumalta olin vieläpä kerennyt aloittaa ensimmäisen kultatyön teon. Kyseinen kultatyö oli myös viimeinen jonka tein kyseisestä materiaalista (ja oli kivat ihottumat sen jälkeen käsissä..)

Tästä päästäänkin yläaste-ikäisenä saamiini kultaisiin ruusu-tappikorviksiin. En muista että olisin kyseisiä korviksia paljoa pitänyt kun ruusut ei oikein kuuluneet sen aikaiseen tyyliini. Aina välillä olen katsellut niitä ja miettinyt että mitäköhän niillekin tekisi. Nyt sitten viimein keksin:Materiaaleina hopeaa ja 14 karaatin kultaa. (585-leimat näkyi olevan noissa ruusuissa)

Väänsin ruusukorvisten tapit lenkeiksi ja pujotin hopeakehyksiin. Kieputtelut ei meinanneet mennä ihan putkeen tällä kertaa kun olin aluksi kovasti sitä mieltä että pitää ehdottomasti saada jotain vihreää mukaan näihin korviksiin. Kokeilin yhtä sun toista helmeä ja kolme kertaa purin nuo korvikset ennen kuin lopullinen ratkaisu löytyi. Näyttääpä nuo pärjäävän ihan hyvin ilman sitä vihreääkin.


Tänä viikonloppuna oli Rovaniemellä kädentaitomessut Lappi-areenalla. Kävin kyseisillä messuilla lauantaina ukkelin kanssa. Olihan siellä paljon kaikenlaista kivaa ja kaunista kättentuotosta, ja kävin myös moikkaamassa Piritaa. Oli tosi mukava tavata ihan livenä! Piritalla oli kyllä todella paljon kauniita koruja siellä esillä, kuten myös hänen kanssaan samassa osastossa olleella Naavalaisella oli todella ihania tuotteita myynnissä! Tuli muutama juttu ostettua:Lisäksi ostin pöllöistä pitävälle ystävälleni Marhun kojulta huovutetun pikkupöllön(josta ei ole kuvaa). Harvinaisen vähän pääsi kukkaro kevenemään, enemmänkin olisi varmasti mennyt jos siellä olisi ollut neulelankoja mutta lankatarjonta oli aika olematonta, mikä oli hienoinen pettymys. Muuten oli kyllä kivat messut, varsinkin kun eipä täällä pohjoisessa oikein muita vastaavia isoja tapahtumia ole.

10 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Onpa aivan suloisen söpöset korvakorut! Todella kauniisti kieputeltu!

siina kirjoitti...

Ihastuttavat korvakorut! :)

inkku kirjoitti...

Voi taivas kuinka ihanat nuo korvikset! Henkivät ihanasti vanhaa tunnelmaa. :)

Pirita kirjoitti...

Oli kiva nähdä ihan livenä! Kiitos kauniista sanoistasi!
Nuo korvikset näyttivät muuten livenä vielä kauniimmilta!
Oli hyvät messut, olen oikein tyytyväinen myynteihinkin.

katri kirjoitti...

Kauniit korvakorut. Hyvä uusiokäyttö ruusuille. :)

Mullakin on Naavalaista, varsinkin lastenhuoneessa ne on ihania. :)

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Onnistuneesti 'kierrätetyt' ruusut! Kauniit korvikset, romanttiset ja kuitenkin niissä on modernia särmää.

PaulaL kirjoitti...

Kiitoksia teille kommenteista! Tällä tavoin nuo ruusut pääsevät taas käyttöön, muutoinhan ne lojuisivat jossain laatikon pohjalla unohduksissa :)

Pirita: Oli tosiaan mukavaa nähdä ja mukava kuulla että messut meni hyvin niin myynnin kannalta kuin muutenkin :)

Unknown kirjoitti...

Jeskamandeera, miten onkin upeat korvikset. Ihastuttavaa kierrätystä ja taitavaa kieputtelua.

PaulaL kirjoitti...

Kiitos Amalia :)

Tuija kirjoitti...

Hienoja töitä!
Nuo Naavalaisen tilkut ja kukkarokin näyttää aikas kivalle...;)
Nyt niitä löytyy myös mun omasta blogista :)