7.4.2009

Kokonainen ja puolikas

Toissapostauksen (voiko noin sanoa?..) pilalle menneestä sormuksesta jäi se toinenkin puolikas, jonka päätin myös hyödyntää. Sain pelastettua koukero-osion ja siitä päätin tehdä edelleen sormuksen, joskin reilusti erilaisen mitä se alkuperäinen olisi ollut. Nyt se on sitten osana kokonaista sormusta:


Materiaalina on hopeaa, kuinkas muutenkaan. Juotin siis sen koukeron levyyn kiinni ja tein sormuksen ihan normaaliin tapaan. Leveyttä tällä on 10mm ja koko on 17mm, täyttää oikein hyvin peukalosormuksen viran :) (ainakin mulla)Tilasin tässä sälää Sargentalta ja päätin samalla tilata Noritia, eli patinointitököttiä. Ajattelin että sillä saa helpommin tehtyä joitain yksityiskohtia ilman että koko korua tarttee alkaa patinoimaan jos ei ole pakko/tarve.
Tulipahan nyt sitten testattua kyseistä ainetta ja hyvinhän tuo toimii. Sivelin ohuella siveltimellä kuvion ympäriltä jotta se tulisi vielä paremmin esille.


Ei tämän sormuksen kanssa mitään kovin suurta tekemisen tai onnistumisen hurmosta päässyt syntymään, mutta tulipahan tehtyä :)

8 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kivanoloinen sormus.
Pitääkin laittaa korvantaakse tuo Norit...

katri kirjoitti...

Minusta tämä sormus näyttää kauniille. :) Ja tökötti kuulostaa sellaiselle, että sekin pitää lisätä hankintalistalle.

PaulaL kirjoitti...

Kiitoksia kaimalle ja katrille :)

Tuo Norit on kyllä tosi pätevää litkua, suosittelen! Muutenkin kätevän pieni aukko siinä pullossa, että saa tarvittaessa vaikka vain yhden tipan jos siltä tuntuu :)

Sirpa kirjoitti...

Kaunis sormus mielestäni

Unknown kirjoitti...

Norit kuullostaa varsin kätevältä aineelta, kiitos tiedosta =)
Ja sormus on tosi kaunis.

PaulaL kirjoitti...

Kiitos Sirpale ja Amalia!
Tuo Norit on mun uus paras kaveri :)

Heluna kirjoitti...

Kovin on kaunis sormus!

PaulaL kirjoitti...

Kiitos myös sinulle Heluna :)