13.2.2009

Fazerin valikoimista

Paljastan pikku salaisuuden: minä tykkään karkeista, aikas paljonkin. Varsinkin suklaa on tosi paha heikkous, elämä ilman suklaata olisi aika rankkaa..
Välillä minulla saattaa kyllä olla pitkiäkin aikoja etten syö ollenkaan karkkia, mutta sitten kun syön niin siinä otetaan ne tauotkin takaisin.. Tästä tuleekin mieleen vuosi 1995 ja lätkän MM-kisat; olin päättänyt että jos Suomi voittaa maailmanmestaruuden niin olen karkkilakossa seuraaviin kisoihin asti. No, voittohan tuli ja pystyin pitämään tuon lakon vaikka välillä tekikin tiukkaa. Lakon jälkeen sitten alkoikin ankara karkinmussutus..

Mutta esitelläänpä sitten muutama karkki-aiheinen koru..


Marianne

Materiaaleina hopeaa sekä punaista että valkoista korallia.
Ajatelkaa, patinoin vain nuo kierteiset renkaat! Tulevat paremmin esille kun ei ole koko korua patinoitu, ja kuvastavat samalla tuota käärepaperin kierteisyyttä.


Lontoon rae

Materiaaleina hopeaa, savukvartsia, ametistia, keltaista "jadea" sekä yksi Balin hopeaa oleva helmi.
Violetin värin käyttöharjoitukset jatkuvat, ja lisäsin vaikeusastetta ottamalla mukaan toisen ällövärin eli keltaisen. ( En edes tiedä miksi olen nuo keltaiset helmet tilannut, mikä lie tilapäinen mielenhäiriö silloin iskenyt..)
Violetti ja keltainenhan ovat toistensa vastavärit joten oli hieman haastavaa saada näistä kelvollinen kokonaisuus. Tästä syystä lisäsin vielä savukvartsin mukaan antamaan tasapainoa värisommitelmaan, ja sehän on vähän niinkuin noiden rakeiden sisällä oleva lakritsi..


Geisha

Materiaaleina hopeaa, pieniä rodoliittigranaattihelmiä, makeanvedenhelmiä, musta onyx-brioletti sekä mustaa satiininauhaa rusettina.
Tämän korun kanssa meinasi lähteä vähän lapasesta.. olin kovasti laittamassa vähän sitä sun tätä helmeä ja söpöilyjuttua lisäksi, mutta järki tuli mukaan ja osasin lopettaa ajoissa.. ( enkä edes patinoinut!..)

Ja nyt karkkia hakemaan..

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ompas ihastuttavia koruja sinulla! Itse sain juuri oman blogini kasaan, joten tulin vähän salavakoilemaan ;) Saa vierailla: http://kujeiluja.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Siis minusta just tuo rusetti ja söpöilyjutut tekee korusta ihanan! :D Muutkin hurmaa, erityisesti Marianne. Edelleen mieletöntä kieltäytymiskykyä osoittaen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hih, ihaneit karkki koruit. Keskimmäiestä tuli mieleen se iänikuisen vanha mainos...Niin Lontolaista, niin Lontolaista....

Mags kirjoitti...

Voi vekkulia ;-D Lontoon rakeet mulle, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti kuvattuja. ;)

Geisha on suosikki. Ihanan höpösen söpö.

siina*k kirjoitti...

Ahh... Ihania! Varsinkin viimeinen! Mutta hvyin olet saanut karkkien olemuksen koruihin ja kuviin ;) Ja ajatella, kuvia varten sait ostaan NOIN paljon karkkia :P

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin Geisha-suosikki ;)
Vaikka toisetkin ovat hienoja ja ihana tyyli kyllä kuvata töitäsi X)

Taika von Peppendorff kirjoitti...

No kiva, nyt tuli kamala karkkinälkä vaiks pitäisi laihduttaa :P
Ihania koruja kaikki!

PaulaL kirjoitti...

Liisa: Kiitos :) ja saa täällä ihan julkivakoilla..
Kävin katsomassa blogiasi ja mielenkiintoiselta vaikutti :)

inkku: Oli kyllä kovan takana etten pistäny tuota Geishaa patinointiin.. tämähän on vähän tämmöstä siedätyshoitoa tavallaan ;)

Amalia, mags ja katri: Dänks :)

siina*k: olihan siinä miettiminen että miten saisi taivutettua kunkin karkin "luonteen" koruksi.
Enhän minä toki muuten olis noita karkkeja ostanut, mutta kun tartti rekvisiittaa..

Riinamaria: Giitu :)

Anu: Karkkinälkäänhän ei oo kuin yksi ratkaisu, ja se on karkki...

Anonyymi kirjoitti...

Ota tosta Mariannesta vielä kuva kun se on kaulalla, tuossa kuvassa kun se ei ole läheskään niin kaunis mitä "luonnossa". Se on nimittäin ihan syötävän söötti!

anna kirjoitti...

voi että mä rakastan tätä postausta. kaikki korut niin herkkuja, lemppari tuo lontoon rae -koru. katsotaan jos itelläkin syntyisi jotain karkkien inspiroimana..

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Piti tulla kurkkimaan, että millainen se sun sydänkoru olikaan. Ettei vaan tullut samanlainen. Ei onneksi, vaikka muoto onkin sama.

Vaarallinen reissu... Ihania karkkeja... Ja mulla ei ole yhtään.

PaulaL kirjoitti...

SannaK: Äläpäs isosisko nyt ala.. ei vaineskaan, saatanpa ottaakin sellasen kuvan..

anna: Kiitos :) Juu, karkkikoruja vaan tekemään!

katri: Muoto tosiaan on sama, mutta muutenhan tämä mun ja se sun koru on kuiten erilaisia. Itseasiassa aluksi aioin laittaa papuketjua sydämen ympärille, mutta jätin sen pois muutaman muun jutun kanssa.
Mutta se sun koru on kyllä tosi kaunis, aivan ihana!