30.1.2009

Voihan bling sentään!

Huomasin tässä päivänä eräänä että minulla on kivivarastossani kaikista kivistä eniten vuorikristallia. En oikein tiedä että miten näin on päässyt käymään (tai no tiedän, tilaamalla tietty..) kun enemmän tykkään kuitenkin esim. granaatista ja labradoriitista.
Monta kertaa olen ottanut vuorikristallit laatikoista esille ja pyöritellyt niitä käsissä, mutta aina olen laittanut ne kuitenkin takaisin paikoilleen.
No nyt sitten tympäännyin tämmöiseen meininkiin kun eihän nuo kivet mitään pyhäinjäännöksiä ole, eikun käyttöön vaan!

Jäätyneet pisarat

Materiaaleina siis vuorikristallia viistehiottuna ja hopeaa.
Tästä tuli aika yksinkertainen setti, ajattelin että tällä tavalla nuo viistehiotut kivet pääsevät kaikista parhaiten esille eikä koruista tule liian rönsyileviä.


MegaBling

Tämä kuulkaa säihkyy ja kimaltelee! ( vaikkei sitä kuvasta näekään..)
Materiaaleina hopeaa ja Swarovskin kristallihelmiä.
Tilasin jossain vaiheessa läjän 3mm kirkkaita Swarovskin biconeja, kun oli mielessä idea johon tarvitsin niitä. No, eipä ilmeisesti ollut kovin tärkeä idea kun en koskaan toteuttanut sitä enkä edes muista mitä se idea alunperin oli. Tein sitten tällaisen riipuksen.
Tämä taitaa saada uuden kodin pikkusiskon tyköä, hän kun on paljon harakampi kuin minä..;)


Kosminen säteily

Materiaaleina hopeaa, vuorikristallia ja Swarovskin 14mm Cosmic Ring-rengas (kuuluu taas niihin "kunoliniinkivannäköinen"-hankintoihin..)
Tässä rannekorussa oli lähtökohtana tuo Swarovskin renkula. Alunperin aioin tehdä tuosta rinkulasta jonkinlaisen riipuksen, mutta valitettavasti välillä käy niin että päässä oleva über-hieno idea ja todellisuus eivät kohtaa joten piti vähän muuttaa suunnitelmia..


Näistä koruista tuli kyllä aikamoinen blingbling-yliannostus että silmissä välkkyy! Taidan mennä hiplailemaan vaikkapa jaspiksia..

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi oli livenä paaaaljon ihqumpia kuin mitä kuvissa näkyy! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat bligit ;) Itse kyllä tykkään myös tuosta vuorikristallista

PaulaL kirjoitti...

Amalia: Joo kyllä miekin tykkään vuorikristallista, mutta jotenkin vaan tulee herkemmin tartuttua aina värikkäisiin kiviin koruja tehdessä.

Vilma kirjoitti...

Ihanaa blingiä! Vuorikristalli kuuluu myös mun kestosuosikkeihini, vaikka en ole sitä vielä kovin paljon saanut korujen muotoon laitettuakaan. Ei muka raaski käyttää vähiä, onhan ne nättejä siellä tarvikeboksissakin, heh. :P

PaulaL kirjoitti...

Vilma: Tuo kivien hilloaminen on tuttua, ihan kuin niitä ei saisi tilauttua lisää kun on entiset käyttänyt ;)

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Voi että miten ihania kaikki, jopa tuo blingein koru vaikka yleensä olenkin aika anti-bling :D -Hauska kuulla, että muillekin käy muuten noin että tilatessa on joku tähti-idea joka muuttuukin matkan varrella joksikin ihan muuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ompas tyylikästä blingblinggiä! Vuorikristalli on munkin suosikki! :)