14.1.2009

Vaikertamista, eikun kaivertamista..

Taas on yksi tilaustyö päässyt uuteen kotiin, joten voi tännekin laittaa..

Sain pyynnon tehdä riipuksen johon asiakas halusi itse piirtämänsä kuvan kaiverrettuna. Riipus piti olla myös kauttaaltaan patinoitu jotta kaiverrus tulisi vielä paremmin esille.
Tällainen siitä tuli:


Materiaaleina on hopeaa sekä nahkanyöriä. Laatan koko on 2*3cm.

Kylläpä sai olla tarkkana taas kaivertamisen kanssa ettei ote lipsunut, mutta kunnialla selvisin loppuun asti. Ennen kuin aloin tuota tilaustyötä tekemään, tein "lämmittelynä" itselleni riipuksen jotta oikea ote kaivertimeen ja kaivertamiseen löytyi:

P niinkuin Paula


Tein eräänä iltana taas vaihteeksi muutamat korvakorut..


Hopeaa ja turkoosinugetit.

Onnea on-blogin Anun kauniista kaulakorusta sain innostuksen näihin korviksiin ja kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tätä kieputtelutekniikkaa. Ihan hupaisaa oli tehdä, varmasti tulen toistekin tekemään jotain tällä tekniikalla.


Samalla kertaa tein muutamat "väritikut" kun noita helmiä nyt sattui siinä jouten lojumaan. Vasemmalta oikealle: granaattia, labradoriittia ja peridoottia.Siinä ne on kuin kanat orrella...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva korvakoru-rivistö ;-D Silti nuo yksinään kuvatut turkoosit on aivan 'mun näköiset'!

Anonyymi kirjoitti...

Wautsi Wauu!! Upeata, mahtavaa ;)
Hienot kaiverrukset, varmasti on saanut olla tarkkana.
Keskimmäisten korvisten teknikka on myös täällä kokeilussa, patinointia odottavat vielä. Ihanat väriläiskät noi vimoset.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa saakin taatusti olla vakaa käsi kun kaivertaa, hienoja laattoja! Kaikki korvikset on upeita, ja uskomatonta, juuri eilen tein korvikset tuolla alimmalla mallilla. :D Koristelin vain hiukan eri tavalla. Tykkään mallista kun pysyy hyvin korvissa. Kerrassaan ihana värisuora. <3

PaulaL kirjoitti...

Mags: Itekin tykkään kyseisistä korviksista tosi paljon, parhaillaankin ovat korvissa :)

Amalia: Kiitoksia :) Tarkkana olin kuin porkkana, mutta niinhän sitä pitääkin olla kaivertamisen kanssa..

inkku: "Great minds think alike" (vai mitenhän se meni..) Mie kanssa tykkään tuosta mallista juuri sen takia että on helppo pujottaa korviin eikä tipu mihinkään :)

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Jänniä nuo kaiverretut riipukset! Kaikki korvikset on kauniita, tykkään kovasti noista turkooseista. Eikös olekin mukavaa tuo kieputtelu :)

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi, selasin kaiken läpi ja olempas hyvällä tuulella! Aivan mielettömän hienoja töitä! Nyt etsin sinut blogilistalta että saan lisättyä suosikkeihini ;)

PaulaL kirjoitti...

Anu: Juu, kieputtelu on mukavaa :) Vaikka se onkin aikaa vievää hommaa, kuitenkin se on omalla tavallaan tosi rentouttavaa.

Heluna: Tervetuloa vaan :) Se on aina positiivista kuultavaa jos mun tekeleistä tulee hyvälle tuulelle! Kävin tutkailemassa sinun blogia ja hienoja koruja sinäkin olet tehnyt :)