4.12.2008

Hopean kastajaiset

Kiitoksia kaikille edellisen postauksen kommentoijille! Neiti Oranssi käväisi huivineulan ja korujen avustuksella vaihtamassa siviilisäätyään.. Onnea vielä kerran R.!

Ja sitten asiaan.. olen jo aikaisemmin maininnut Magdalena Borejkon korut yhdeksi inspiraation lähteeksi korujen suhteen, toinen jonka tekemisiä seuraan aina silloin tällöin on Elizabeth Scott. Hänen kasvi- ja luontoaiheiset korut ovat todella kauniita ja omaperäisiä, ei voi kuin vain ihailla..

Elizabethin innoittamana päätin tässä joku aika sitten hyötykäyttää korujen teosta kertyneet hopealankajämät ja kokeilla water castingia, eli veteen valamista(täältä löytyy lisää tietoa). Tulihan niistä aika mielenkiintoisen näköisiä klönttejä,mutta ihan kelvollisia jotta tein seuraavat korva-ja kaulakorut:

Kastepisarat

Näihin korviksiin käytin kaksi valupalaa, joista sattui tulemaan aika lailla muodoltaan ja kooltaan samanlaiset. Tein näistä tällaiset yksinkertaiset jotta nuo valut tulevat paremmin esille, joten juotin palat kuulaketjun pätkiin kiinni ja laitoin tapit paikoilleen ja se oli siinä.


Oksa

Tämän riipuksen tekoon meni enemmän aikaa kun sopiva idea ei halunnut tulla pääkopasta ulos.. muutaman päivän pyörittelin valumönttejä ja neuvottelin niiden kanssa sopivasta mallista, kunnes pääsimme yhteisymmärrykseen. Yhdestä valusta tuli sopivan kuppimainen muodoltaan, joten sinne pääsi yksi vaaleanpunainen makeanvedenhelmi.


Lumihiutale-korvikset olivat vähän yksinäisen oloiset ja tein niille seuraksi riipuksen:Lumihiutale-kuviopunsseli ei ollut oikein yhteistyöhaluinen vaan hyppi ja pomppi miten sattui kun yritin naputella noita kuvioita. Muutaman ärräpään ja hermojen menetyksen jälkeen sain vihoviimein hiutaleet hiutaleiden näköisiksi..


Loppukevennykseksi parit koirakuvat..
Kävin tänään tyttöjen kanssa jäällä kävelemässä kun oli hyvä ilma, pari astetta pakkasta niin saattoi ottaa kamerankin mukaan. Tämäkin meinasi vastustaa, kun kumpikin tytöistä oli sitä mieltä että kuvattavana olo on ihan tylsää ja lumessa möyriminen on paljon kivempaa...

Piki

Mesi

7 kommenttia:

siina*k kirjoitti...

Voi kun kauniita nuo "valu"korut! Mulla on niitäkin tuolla jemmassa tehtynä, ei vaan aika riitä kaiken työstämiseen :)

Missäpäin Suomea voi olla jo jäällä?! Hui...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi makeet noi valujutut. Ja se helmi siihen yhteen sopis ku nenä päähän.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia nuo valujutut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai hitsi toi oksa on tosi sievä! Enpä ois uskonu ne hopeaklöntit valun jälkeen nähneenä että niistä tulis jotain noin nättiä.

Onpa tytöt todella edustavan näköiset noissa kuvissa, Pinksu varsinki! Eikä neiti Pallokorvakaan rumasti poseeraa.

PaulaL kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista!
Itekin tykkään noista valuista, ihan hauskaa hommaa oli, saatan tehdä jossain vaiheessa uudestaan..

Siina: täällä Ivalon korkeudella jäät on jo sen paksuiset että kestää kävellä..

SannaK: ja kehtasit vielä tinavaluiksi niitä nimitellä!..

Joo, Pikistä tuli hyviä kuvia mutta Mesillä ei taas vaihteeksi oikein kolahtanu seiso ja paikka-käskyt kohdalleen tai sitten tuli koko ajan viereen istumaan..

Mags kirjoitti...

Tuo Oksa on muuten aivan upea!!!

Anonyymi kirjoitti...

Reippaana olet kyllä ollut korujen suhteen X)

*nauraa* siun ja Sannan kommenttien vaihdolle...

Kävin uteliaisuuttani katsomassa näkisinkö sen "vinouden" nuista koirakuvista... ;)
Vielä en hoksannut...