30.10.2008

Mustanaamio/nastamuumio

Teinpä taas vaihteeksi sormuksen, itselleni (ihan niinkuin noita ei olisi jo..) Mallia on otettu Mustanaamion sormuksesta, jolla Mustis tirpaisi pahiksia lättyyn..
En ole mikään suuri Mustanaamio-fani, mutta jonkin verran on tullut kyseistä sarjista luettua ja tämä kyseinen sormus on aina jostain syystä viehättänyt minua.


Mustanaamion sormus

Materiaalina hopeaa ja patinoitu sen verran että nuo silmä- ja nenäkuopat muuttuivat tummiksi. Oikeastaan tämä on paranneltu versio koulussa tekemästäni sormuksesta, ei siinä mitään vikaa ollut mutta se ei ollut tarpeeksi häijyn näköinen..


Tein sitten kolmannenkin Mariomyssyn, tällä kertaa Novitan Woolista kaksinkertaisena ja nelosen puikoilla. Tykkään tuosta vihreästä väristä tosi paljon. On se vaan jännää miten nämä helmihommat ja neulominen ovat avartaneet värimaailmaani, ennen en voinut sietää vihreää väriä ollenkaan mutta nyt on mieli muuttunut. Vaatekaapissakin on historiallinen hetki menossa kun sieltä löytyy enemmän värikkäitä vaatteita kuin mustia..Tilattiin siskon kanssa Sinellistä vähän askartelupaskartelutarvikkeita, itselleni mm. efekti-fimomassaa, josta tein huvin vuoksi hattivatteja ja nappeja.. yksi niistä päätyi tuonne myssyyn koristeeksi.

Tämä on siitä hauskaa massaa kun se hehkuu pimeässä..Jep jep, mitä vanhemmaksi tulen sitä pöljemmiksi ideat käyvät.. ( ja mitä pöljempiä ideoita niin sen parempi..)

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tuostahan tuli hauska, tai siis lähes pelottava!

Anonyymi kirjoitti...

ai siekin olet huomenna tuon vanhenemisen muuttavan hieman kiinnostuskohteita... ;)

aika kiva oli tuo massa =)

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on käytännöllinen koriste. Hehkuva hattivatti massa. Eihän se heijastimen korvike ole, mutta ainakin jotain, joka ehkä avittaa autoilijaa huomioimaan motoroimattomat tiellä kulkijat. Jos sinä tunnet itsesi lapselliseksi tuosta, niin mitähän sanot minusta kun ostin peikkohatun ihan itselleni omaan käyttöön kun se oli niin vastustamattoman ihana. En ole sitä vielä esitellyt, mutta jahka talvi hyökkää enempi esiin...

Anonyymi kirjoitti...

miten neulotaan kaksinkerroin? tarkoittaako se että neulotaan pipo pitkänä ilman saumaa ja lopuksi ommellaan yhteen?