8.10.2008

Lunta tupaan

Isipappa oli kiltti ja teki mulle eilen uuden sahaustuen Mesin silppuaman tilalle, joten pääsen taas leikkimään hopealevyjen kanssa. (tää uusi sahaustuki pitää varmaan aina käytön jälkeen köyttää jonnekin katon rajaan kiinni ettei herneaivo-Mesi pääse siihen käsiksi tai paremminkin tassuiksi..)

Vaikka muissa blogeissa hehkutetaan vielä syksyä, niin kyllä täällä pohjoisessa aletaan varautua jo talveen ja lumeen.. (mikäli huomista sääennustetta on uskominen.) Siispä:

Lumihiutaleet

Tilasin joku aika sitten kuviopunsseleita ja ihan kokeilumielessä tein nämä yksinkertaiset korvakorut. Ihan hyvin sain naputettua nuo hiutaleet joka puolelta, pari kertaa meinasi punsseli hypähtää paikoiltaan mutta onneksi ei mitään sen vakavampaa sattunut. Patinoin korviksia sen verran että lumihiutaleet tulivat paremmin esille kun kirkkaina ne eivät oikein näkyneet.


Kuten talvi, myös joulukin lähenee hiljalleen. Vaikken mikään kauhea joulu-ihminen olekaan enkä ymmärrä sitä miksi joulukoristeita sun muita pitää laittaa kauppoihin esille jo näihin aikoihin, niin joululahjojen teon olen jo aloittanut...Pakkohan se on aloittaa hyvissä ajoin jos meinaa että saajat saavat lahjansa TÄNÄ jouluna...

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tosi ihanat korvikset : )

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat korvikset ;)
Kyllä lumihiutale on aina kaunis, oli vuodenaika mikä tahansa =)