15.10.2008

Koruja ja keramiikkaa

Teinpä taas vaihteeksi korvakorut itselleni.. eilen illalla aloitin ja aamulla viimeistelin valmiiksi. Tekniikkana aikaisemminkin käyttämäni verkkopunonta. Tämmöiset pienet sievät tällä kertaa.

Vesipisarat verkossa

Materiaaleina hopeaa ja erittäin kauniit pienet kyaniittibrioletit. Olin jo kovaa vauhtia tunkemassa nämä patinointiin, mutta päätin jättää nämä rauhaan koska noiden kyaniittien kaunis sininen sävy pääsee paremmin esille kirkkaan hopean seurassa.


Hyvä ystäväni pitää hillasta niin marjana kuin myös esittävänä muotonakin. Hän pyysi minua tekemään Hilla-kynttilän seuraksi pari lehteä savesta. Kävin hakemassa metsästä oikeita hillanlehtiä joiden avulla sain mahdollisimman oikeannäköiset lehdet.


Kokoa näillä on n. 8x8cm ja 6x7cm. Savena käytin paperisavea ja lasitin lehdet matalapolttoisella vihreällä lasitteella.

Lisäksi tämä samainen ystäväni pyysi tekemään merinovillasta kaulakorun. Olen aikaisemminkin tehnyt hänelle tällaisen, mutta eri väreillä. Nyt toiveena oli oranssia, valkoista ja tummanruskeaa.Tein vielä pienenä yllätyksenä savesta lehti-riipuksen, jonka lasitin oranssilla lasitteella (ystäväni kun pitää oranssista). Riipus on pujotettu puuvillanyöriin, jonka pituutta voi itse säätää.

Ei kommentteja: