29.9.2008

Vanhoista uusiksi

Ulkona on märkää ja harmaata, eikä korujen tekokaan meinaa huvittaa.. Tänään päätin kuitenkin tuunailla vähän vanhoja korujani uuteen uskoon.


Materiaaleina rannekorussa on savukvartsia isohkoina nugetteina sekä yksi viistehiottu pallokin on päässyt mukaan, loput on sitten patinoitua hopeaa muinaisketjuna ja soikeina, taottuina renkaina. Nugetti+rengas-osion olen tehnyt jo ajat sitten, joku koruhan siitä oli kovasti tulossa mutta idea ei sitten muistaakseni ollutkaan niin mielenkiintoinen että olisin viitsinyt tehdä loppuun asti. En kuitenkaan alkanut purkamaan sitä kun ajattelin että voihan sen käyttää johonkin muuhun juttuun tuollaisena, niin kuin nyt sitten kävi. Tuommoinen peruskoruhan tuo on, mutta mukava kuitenkin. (Kuvan linnunmunat ei ole oikeita, vaan olen tehnyt ne viime vuonna savesta ja lasittanut ne tuollaisella linnunmunan näköisellä lasitteella.)
Sitten tämä verkkopunos-sormus, jonka olen jo aiemmin esitellyt.. päädyin pitkän pohdinnan jälkeen patinointiin, ja kyllä kannatti! Sormus on nyt paljon paremman näköinen mitä se oli kirkkaana. Jostain syystä patinoitu hopea sopii labradoriitin kanssa paremmin kuin kirkas hopea, ainakin minun mielestäni.Kuun hohde

Tämän riipuksen olen tehnyt myös aikaa sitten jämähopea-paloista sulattelemalla. Tässä on myös pieni labradoriitti-kolikko. Tähän aamuun asti tämäkin oli kirkasta hopeaa, mutta eipä ole enää.. jostain syystä minulla tulee tästä riipuksesta mieleen Sleepy Hollow-elokuvan juliste, vaikka eihän tuossa mitään päättömiä ratsumiehiä näy..Ja lopuksi kuva tytöistä, uuden pallon kera. Huovuttelin viikonloppuna palloja, ja tein tytöille uuden kilinä-pallon (eli tuon pallon sisällä on pari kulkusta) kun edellinen on paikassa nimeltä jemma..


-Anna mäki leikin.. -En anna!


(ja meillähän ei ole sotkuista, meillä on erittäin hyvin hallinnassa oleva kaaos..)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mutkien kautta löysin tänne, ensin ihailin tekemiäsi töitä ja sitten... "Ohhoh, ompa kauniita lapinkoiria!" ... "Hetkinen, tossahan on Ruutin äiskä!"

Sitä siis tulin sanomaan, että aivan mahtavan upeita töitä sulla, kertakaikkiaan! Ja kiva nähdä kuvia tuosta Pikistäkin, Ruuti-Ruttunen kera emännän lähettelee mammalle ja hihnan päässä kävelevälle ihmiselle parhaimmat terveiset ja hurrrjat hännän heilutukset :)

Terveisin, Minna, Taikahallan Jäkälätassu ja Tuisku