9.9.2008

Päivän tuotokset, niin emännän kuin koirankin

Tässäpä tämän päivän aikaansaannoksia, aluksi oma tekele..
Tutkailin aamulla kivihelmivarastoani (ihan vain pari helmeä...) ja sattuipa silmiini 20mm laavakivi-kolikot jotka ovat majailleet laatikossa jo hyvän tovin. Tykkään laavakivestä todella paljon sen rosoisen ulkonäön takia, mutta näille yksilöille ei ole aikaisemmin tullut mitään niin hyvää ideaa että olisin alkanut koruksi asti tekemään.
Nyt sitten päätin sitoa nämä kolikot mustaan puuvillanyöriin, ja jottei totuus vallan unohtuisi niin laitoin nauhan keskelle vielä viistehiotun vuorikristallikimpaleen. Nauhanpäät ja itseväännetty koukkulukko on hopeaa.

Ja keskellä kristalli


Ja sitten koiran tuotokset... Mesi oli ilmeisesti päättänyt tänään opetella neulomaan:
Olin päivällä käymässä vanhempieni luona kun mies soitti:"Mesi on ottanu jonku sun vihreän neulejutun ja purkanu sen kokonaan."
No minähän maalailin jo kauhukuvia mielessäni että se on rikkonut koko työn tuhannen päreiksi ja jyrsinyt mun Addit pilalle.. no, onneksi tässä selvittiin vähällä: eihän tuo ollut kuin hajottanut lankakerän eikä ollut edes jyrsinyt sitä mistään! Tuonhan saa vielä ihan nätisti kerälle.

Viime viikolla Mesi kokeili puukäsitöitä, oli löytänyt mun puisen sahaustuen ja vähän tuunaillut sitä uuteen uskoon sillä seurauksella että isä saa tehdä mulle uuden sahaustuen. Onneksi Piki ei ole yhtään kiinnostunut käsitöistä, hermothan tässä muuten menis...

Ei kommentteja: