13.7.2009

Uudelleen kieputetut

Äitini oli joskus löytänyt oikein kauniit korvakorut, joissa oli roikkuvat ketjut ja niiden päissä pisaran muotoiset koristeet, joissa taas oli strassihelmet sisällä. Ei korvakoruissa mitään muuta vikaa ollut kuin että nehän olivat ihan aitoa rihkamaa, joten eipä kauheasti innostanut käyttää niitä...

Eipä aikaakaan kun tein niitä höpö-korviksia mukaillen hopeiset versiot joihin kieputtelin muutaman Swarovskin biconen kiinni. Oli ne jonkin aikaa kivat, mutta ei mitenkään erityiset joten ovat jääneet todella vähälle käytölle. Tänään kun oli taas vähän idea-köyhä päivä niin otin ja purin biconet pois ja kieputtelin korvakorut uudelleen:Materiaaleina hopeaa sekä pieniä onyx- ja granaattihelmiä.

Oli tarkoitus laittaa kuva myös niistä alkuperäisistä korviksista, mutta en löytänyt niitä. Oli myös tarkoitus laittaa kuva siitä millaiset nämä omat versiot oli aluksi, mutta unohdin ottaa kuvan...tätä se on tämä varhaisiän dementia ;)Kyllä näitä taas vuoden, pari jaksaa katsella ja käyttää :)

9 kommenttia:

siina*k kirjoitti...

Söpöt! Värit on ihanat, kävis minunkin korviini :)

katri kirjoitti...

On hyvät värit ja kauniit korvikset.

Varhaisiän dementiaa on toisinaan täälläkin osoitteessa.

Amalian Aarteet kirjoitti...

Nää on vaiks kui kivat. Ja VaDe on niiiiin tuttu ilmiö täälläkin. Unohda mennessäs ja muista tullessas ;)

Mags kirjoitti...

On, hyvä väritys ja pirtee malli, kaunis kokonaisuus. Tykkään paljonkin!


(Kun tuolla jossain on kommentoinnista polemiikkia, niin itse toivois että sais 'tavallisten' sanojen mukaan äänen lähetettyä; kun sanavarasto on kovin yksipuolinen kaikkia ihanuuksia katsellessa, höh.)

inkku kirjoitti...

Heh, on muuten hauskat! Vähän erilaiset korvikset, söpöiset. :)

SannaK kirjoitti...

Ihan ku ois vadelmia ja mustaherukoita laitettu heinänkorteen... ihanan kesäiset korvikset! Venla varmaan tykkää repiä noita eli saa täti varautua melkoiseen korvanlehtien venytykseen! ;D

Nekka kirjoitti...

Voi vitsi nää on hienot !!

PikkuMyy kirjoitti...

Kevyen täyteläiset korvikset!

Ja jos yhtään lohduttaa, niin täällä ollaan edetty jo osin ihan rehelliseen dementiaan... Lähes kaikki on välillä kateissa - varsinkin rahat (helmiostoksillahan ei ole tähän osaa ei arpaa).

PaulaL kirjoitti...

Siina*k: Kiitos! Itsekin tykkään noista väreistä :)

Katri: Kiitos, ja huojentavaa kuulla etten ole ainoa jolla tätä dementiaa esiintyy ;)

Amalia: Kiitos :) Mua vähän mietityttää että jos mulla on tämän ikäisenä näin huono muisti niin mitähän se mahtaa olla 10 vuoden päästä...

Mags: Kiitos, niin minäkin tykkään! ;)

Inkku: Eiks ookki! Onhan nämä vähän erilaiset ja myöskin erilaiset niihin alkuperäisiin verrattuna (joita en vieläkään löytänyt).

SannaK: Juu seivästettyjä marjoja :) Onneksi näissä on avokoukut niin saa äkisti pois jos Venla-neiti meinaa tehdä lähempää tuttavuutta korvisten kans ;)

Nekka: Kiitos!

PikkuMyy: Kiitos :) Sehän olisi tosi julmaa syyttää helmiostoksia rahanmenosta ;)