2.3.2009

Pää tukossa, ideat ei

Kun pää on kuvaannollisesti täynnä ektoplasmaa, niin koruideatkin alkavat olla jo aika hulvattomia..
Innostuin eilen jatkamaan näitä kiven mattaamiskokeiluja, tuloksena syntyi seuraavat korvakorut:

Materiaaleina hopeaa ja 10mm vuorikristallipallot. Askarteluporalla ja timanttiterillä tuli tällä kertaa "tärveltyä" nuo kivien pinnat. Harvinaisen vaikeat oli vaan kuvata, tuli kokeiltua jos minkä näköistä alustaa ym, mutta nämä kaksi kuvaa oli nyt sitten parhaimmasta päästä.


Sitten minä innostuin tekemään vielä yhden rannekorun:Materiaaleina isoja makeanvedenhelmiä ja kelonoksanpaloja solmittuna helmisilkkiin sekä hopeinen lukko.
Ei mikään ihan perinteinen helmisilkkiin punottu koru...
Alunperin aioin tehdä tämän korun vaijeriin, mutta siitä tuli vähän tönkön oloinen joten purin sen. Sitten välähti: helmisilkki! Ja eikun solmimaan..
Tästä tuli mukavan muhkea koska helmet ovat isoja, n.10mm kokoisia ja oksanpalojen halkaisija on n. 12mm.

11 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Kuvaaminen osaa olla joskus hermoja raastavaa (miten niin joskus) Kivat korviskoukkuset. Nämä sun kelonoksapala korut on ihan omaa luokkaansa. Ihanasti erillaiset matskut, sulassa sovussa yhdessä.

Helmiliina kirjoitti...

Ihanan kauniit korvakorut.. yksinkertaisen kaunista.. :)

Anu kirjoitti...

Voi vitsit Paula, nämä on aivan mielettömän ihania! Pidän tällaisesta selkeästä, yksinkertaisesta tyylistä. Korvishelmet on hienosti "tärvelty" ;) ja tuo kelo-helmi-koru on tosi omaperäinen ja näyttävä. Käyttäisin!

mags kirjoitti...

Molemmat korut on ihanan omanlaisiasi! En osaa sanoa, kummasta tykkään enempi :-)

PaulaL kirjoitti...

Kiitoksia taas :)

Kyllä tämä on aina mieltä lämmittävää lukea teidän kommentteja, ja mukava huomata että muutkin tykkää näistä minun hörhöilyistä kuin pelkästään minä ;)

Pirita kirjoitti...

Kauniit korvikset, mutta tuo kelo-mv koru vei voiton! Kerrassaan ihana idea!

katri kirjoitti...

Mukavia ideoita taas sinulla. Korvisten helmet: Täys kymppi. Ja kelopuu on ihan jees!

Vilma kirjoitti...

Jollain näyttää polla säteilevän ektoplasmasta huolimatta: ihan mielettömän hyviä ideoita sulla! Ensin noi upeat pallohelmet (onko sulla vielä sormenjäljet tallella hiomisen jäljiltä, näyttää sen verran pikkutarkalta hommalta tuo "tärveleminen" :D) ja sit tää kelokoru. Oooh. Ihailen.

PaulaL kirjoitti...

Pirita & katri: Kiitos :)

Vilma: Kiitos ja kyllähän tää polla säteilee.. Kaikki sormet ovat tallella, kiven pinnan mattaaminen on "heleppoa ku heinänteko", kiillottaminen on aina se haastavampi homma..

inkku kirjoitti...

Mites mä en näitä ole huomannut ollenkaan! :O Ihanat hiotut palleroiset. :) Tuo rannekoru on kyllä aivan huippu! Pidän siitä ennakkoluulottomuudesta millä yhdistät matskuja.

Rusina kirjoitti...

Tulee lapsuuden kesät Kuhmossa mieleen kun katselen tuota kelosta tehtyä korua. Se on tosi kaunis!