17.9.2008

Lehtiä ja tilauksia

Eilen illalla tuli kokkailtua hopealangan ja tohon kanssa, tänään sitten viimeistelin ja tuloksena on nämä:

Lehdet

Vaikka nämä korvikset ovat oikein kivat tuollaisina kirkkainakin, niin tavoilleni uskollisena heitin ne kuitenkin vähäksi aikaa patinoitumaan:


Materiaalina on siis hopealankaa, pätkistä juotettuna ja hieman vasaroituna. Nämä korvikset ovat jatkoa Syyslehti-kaulakorulle, jonka riipuksesta idea tuli.Kokoahan näillä on ihan mukavasti, kuten kuvasta huomaa. Mittaa on lehden päästä päähän n. 4cm. Mutta nämä ovat kuitenkin tosi kevyet, en edes välillä muista että nämä on korvissa.
Mitään lukkoa näissä ei ole vaan tein taakse koukun lähes yhtä pitkästä hopealangasta kuin lehtikin on, ja hyvin pysyy paikoillaan.


Sitten se tilaustyö..
Eräs rouva osti joskus vuosi sitten tekemäni kaulakorun, ja nyt sitten hänen tyttärensä otti yhteyttä koska halusi samanlaisen, mutta vaaleanpunaisen sävyisenä. Tällainen siitä tuli:


Materiaaleina käytin makeanvedenhelmiä, lasihelmiä, sydämenmuotoisia foliolasihelmiä sekä hopeaa.
Malliltaanhan tämä on hyvin yksinkertainen ja monessa muussakin blogissa tällä idealla on koruja tehty (eli lukko eteen ja siihen jokin riipus), mutta itse pidän tästä mallista todella paljon koska malli sopii kuitenkin moneen käyttöön, niin arkikoruksi kuin miksei myös juhlaankin.

2 kommenttia:

RmS kirjoitti...

Toi lehti on kyllä makee ;)
Luulen, että meillä olisi vaan heti solmussa(pojat).

katri kirjoitti...

Komeita lehtiä. :)

Nyt kyllä juksaat, ei mun blogissa ole koskaan ollut noin kaunista korua. :) Onnistunut kokonaisuus.

Kivaa, että löydyt blogilistalta.